Kom godt i gang med et SD-kort

Når du konfigurerer et SD-kort på din Android-enhed, kan du vælge mellem ekstern lagerplads og intern lagerplads.

Når du formaterer et SD-kort til ekstern lagerplads:

• Kan du gemme filer, f.eks. billeder og videoer, på SD-kortet.
  • Kan du ikke installere apps på SD-kortet.
  • Kan du bruge SD-kortet på andre enheder.

Når du formaterer et SD-kort til intern lagerplads:

• Kan du indlæse filer, f.eks. billeder og videoer, på SD-kortet.
  • Kan du installere apps på SD-kortet.
  • Kan du ikke bruge SD-kortet på andre enheder.
  • SD-kortet kan bruges som supplement til din enheds lagerplads.

Konfigurer et nyt SD-kort

Vigtigt! Hvis du formaterer dit SD-kort, slettes dataene permanent. Sikkerhedskopiér dine filer, før du formaterer SD-kortet.

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din enhed.
  2. Tryk på notifikationen Der blev registreret et SD-kort.
  3. Sådan konfigurerer du dit SD-kort til:
    • Ekstern lagerplads – vælg Formatér.
    • Adopterbar lagerplads – vælg Formatér på en anden måde.
  4. Når dit SD-kort er formateret, kan du vælge Flyt indhold eller Flyt indhold senere.

Omformater dit SD-kort fra ekstern lagerplads til adopterbar lagerplads

Vigtigt! Hvis du formaterer dit SD-kort, slettes dataene permanent. Sikkerhedskopiér dine filer, før du formaterer SD-kortet.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Lagerplads og derefter SD-kort.
  3. Øverst til højre skal du vælge menuen Mere og derefter Indstillinger for lagerplads og derefter Formatér og derefter Formatér på en anden måde og derefter Formatér.

Omformater dit SD-kort fra adopterbar lagerplads til ekstern lagerplads

Vigtigt! Hvis du formaterer dit SD-kort, slettes dataene permanent. Sikkerhedskopiér dine filer, før du formaterer SD-kortet.

1. Åbn appen Indstillinger på telefonen.
  2. Tryk på Lagerplads og derefter SD-kort.
  3. Øverst til højre skal du vælge menuen Mere og derefter Formatérog derefter Formatér kort.