Slik håndteres dataene dine med digital bilnøkkel

Når du bruker digital bilnøkkel, samler Google inn visse opplysninger for å levere tjenesten. Noen av disse funksjonene bruker Google Play-tjenester. Digital bilnøkkel samler for eksempel inn

• bruksinformasjon, krasjlogger og andre ytelsesdata for formål som statistikk og feilsøking
  • personlige identifikatorer og enhetsidentifikatorer, for eksempel navnet du ga bilnøkkelen, eller bilmodellen, for formål som kontoadministrasjon, appfunksjonalitet, statistikk, svindelforebygging, sikkerhet og overholdelse av regler
Dataene digital bilnøkkel samler inn, krypteres under overføring.

Finn ut hva Google deler med bil- og telefonprodusentene når du bruker digitale bilnøkler.