Miten digitaalinen autonavain käsittelee dataasi

Kun käytät digitaalista autoavainta, Google kerää tiettyjä tietoja palvelun tarjoamista varten. Osa näistä toiminnoista käyttää Google Play Palveluita. Digitaalinen autonavain kerää esimerkiksi

• käyttötietoja, kaatumislokeja ja muuta suorituskykydataa esimerkiksi analytiikkaa ja vianetsintää varten
  • henkilökohtaisia ja laitetunnisteita (mm. autonavaimelle annettu nimi tai auton malli) esimerkiksi tiliasioiden hoitamista, sovellustoimintoja, analytiikkaa, petosten estämistä, tietoturvaa ja vaatimustenmukaisuutta varten.
Digitaalisen autonavaimen keräämä data salataan lähetyksen aikana.

Katso, mitä Google jakaa auton ja puhelimen valmistajille, kun käytät digitaalista autonavainta.