Sådan håndterer digital bilnøgle dine data

Når du bruger digital bilnøgle, indsamler Google nogle oplysninger for at levere tjenesten. Digital bilnøgle bruger Google Play-tjenester til at indsamle visse oplysninger. Digital bilnøgle indsamler f.eks.:

• Oplysninger om brug, nedbrudslogs og andre effektivitetsdata til formål som f.eks. analyse og fejlfinding.
  • Personlige id'er og enheds-id'er, f.eks. din bilmodel eller det navn, du har givet din bilnøgle, bruges til formål som f.eks. kontoadministration, appfunktionalitet, analyse, sikkerhed, overholdelse og forebyggelse af svindel.
Data, som indsamles af digital bilnøgle, krypteres under overførsel.

Se, hvad Google deler med bil- og telefonproducenter, når du bruger digital bilnøgle.