Kom godt i gang med din digitale bilnøgle

Du kan låse, oplåse og starte bilen fra din Android-telefon med en digital bilnøgle.

Vigtigt! Digitale bilnøgler er kun tilgængelige til udvalgte køretøjer og fungerer med Pixel 6, Pixel 6 Pro og visse Android-enheder med Android 12. Hvis du vil konfigurere en digital bilnøgle, skal du have forbindelse til internettet.

Par din telefon med bilen

Brug et maillink fra din bilproducent
  1. Åbn mailen med den digitale bilnøgle fra producenten af din bil på din telefon.
  2. Tryk på Føj til Android i mailen. Hvis det er første gang, du tilføjer en nøgle på din enhed, bliver du bedt om at opdatere din enhed, inden du starter parringsprocessen.
    • Vigtigt! Hvis du vil parre din bil med et maillink igen, skal du bruge en ny mailadresse og et nyt link. Hvis mailen ikke indeholder linket Føj til Android, skal du kontakte bilproducenten for at få hjælp.
  3. Tryk på notifikationen Konfigurer din digitale nøgle, når opdateringen er gennemført.
  4. Log ind med din Google-konto på velkomstskærmen.
  5. Læs servicevilkårene, og vælg Acceptér og fortsæt.
  6. Du kan vælge at redigere navnet på nøglen. Det er som standard [dit navn] + [telefonmodel]. Eksempel: "Eriks Pixel 6 Pro". Dette navn kan ikke ændres senere.
  7. Placer din telefon på bilens nøglelæser, og vent, mens din telefon og bil parres.
  8. Når parringen er gennemført, skal du trykke på Føj til startskærm for at føje en genvej til din startskærm.
Brug bilproducentens app
  1. Åbn bilproducentens app, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere din konto.
  2. Du kan parre din bil med kontoen ved at finde "digital bilnøgle" i appen og følge vejledningen.
  3. Log ind med din Google-konto på velkomstskærmen.
  4. Læs servicevilkårene, og vælg Acceptér og fortsæt.
  5. Du kan vælge at redigere navnet på nøglen. Det er som standard [dit navn] + [telefonmodel]. Eksempel: "Eriks Pixel 6 Pro". Dette navn kan ikke ændres senere.
  6. Placer din telefon på bilens nøglelæser, og vent, mens din telefon og bil parres.
  7. Når parringen er gennemført, skal du trykke på Føj til startskærm for at føje en genvej til din startskærm.
Brug hovedenheden til bilen
Vigtigt! Denne valgmulighed er kun tilgængelig i visse køretøjer. Kontakt producenten af din bil for at få flere oplysninger.
  1. Vælg muligheden for konfiguration af den digitale nøgle på bilens skærm.
  2. Hvis din telefonskærm er låst, skal du angive adgangskoden til skærmlåsen.
  3. Placer din telefon i bilens nøglelæser.
  4. Følg vejledningen på bilens skærm. Hvis det er første gang, du tilføjer en nøgle på din enhed, bliver du bedt om at opdatere din enhed, inden du starter parringsprocessen.
  5. Tryk på Konfigurer din digitale nøgle, når opdateringen er gennemført.
  6. Log ind på din Google-konto på velkomstskærmen.
  7. Læs servicevilkårene, og vælg Acceptér og fortsæt.
  8. Angiv din aktiveringskode.
  9. Du kan vælge at redigere navnet på nøglen. Det er som standard [brugernavn] + [telefonmodel]. Eksempel: "Eriks Pixel 6 Pro". Dette navn kan ikke ændres senere.
  10. Placer din telefon i bilens nøglelæser, og vent, mens din telefon og bil parres.
  11. Når parringen er gennemført, skal du trykke på Føj til startskærm for at føje en genvej til din startskærm.

Tilføj eller skift skærmlåsindstillingerne for din digitale bilnøgle

Vigtigt! Din digitale bilnøgle kræver som standard ikke, at din skærm er låst op for at bruge nøglen. Nøglen kan bruges i et par timer, efter at batteriet er afladet. Hvis du vælger at kræve en skærmlås, fungerer din nøgle ikke, hvis din telefon er løbet tør for batteri.

1. Tryk på genvejen til den digitale bilnøgle på din startskærm.
  2. Tryk på Brug skærmlås.
  3. Vælg den handling, du vil bruge skærmlåsen til:
    • Låse bilen op
    • Starte bilen
    • Låse bilen op, låse den og starte den
    • Vælg Fra for ikke at bruge en skærmlås.
  4. Tryk på Gem.

Lås, oplås og start din bil med din digitale bilnøgle

Vigtigt! Hvis du konfigurerer en skærmlås til din digitale bilnøgle, skal du angive adgangskoden til skærmlåsen.

Lås din bil, eller lås den op

Hold bagsiden af telefonen op mod din bils dørhåndtag.

Start din bil

1. I bilen skal du placere telefonen på bilens nøglelæser.
  2. Tryk på bilens startknap.