Velg hvordan Google bruker de delte dataene dine

Apper på enheten kan dele data med en indeks for personlig tilpasning som er lagret på enheten. Google-apper, for eksempel Google Søk og Assistent, kan bruke denne indeksen til å gi deg bedre anbefalinger og forslag. Du kan velge hvilke appdata i indeksen som brukes til å tilpasse opplevelsen din i Google-apper.

Selv om du ikke gir Google-apper tilgang til dataene i denne indeksen, kan det hende at Google lagrer noen appaktivitetsdata hvis du har slått på nett- og appaktivitet for Google-kontoen din. Disse dataene kan brukes til å gi opplevelsen din et personlig preg. Finn ut hvordan du kan finne og kontrollere nett- og appaktiviteten din.

Endre innstillingene for personlig tilpasning

1. Åpne Innstillinger på enheten.
  2. Trykk på Google og så Bruk delte data til å gi personlig preg.
  3. Ved siden av hver app eller annen kilde velger du om dataene i indeksen skal brukes til personlig tilpasning.