Valitse, miten Google käyttää jaettua dataasi

Laitteellasi olevat sovellukset voivat jakaa dataa laitteelle tallennetulle personointihakemistolle. Google-sovellukset, esim. Google Haku ja Assistant, voivat käyttää tätä hakemistoa parempien suositusten ja ehdotusten antamiseen. Voit valita, mitä hakemiston sovellusdataa käytetään kokemuksesi personointiin Google-sovelluksissa.

Jos verkko- ja sovellustoiminnan hallinta on käytössä Google-tililläsi, Google voi tallentaa jotain sovellustoimintadataa tilillesi ja personoida käyttökokemustasi tämän datan perusteella, vaikka et antaisi Google-sovellusten käyttää hakemistossa olevaa dataa. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan löytämisestä ja hallinnasta.

Personointiasetusten muuttaminen

1. Avaa laitteen Asetukset.
  2. Valitse Google ja sitten Personoi jaetun datan perusteella.
  3. Valitse kunkin sovelluksen tai muun lähteen kohdalta, käytetäänkö hakemiston dataa personointiin.