Triar com utilitza Google les teves dades compartides

Les aplicacions del teu dispositiu poden compartir dades amb un índex de personalització que s'emmagatzema al dispositiu. Les aplicacions de Google, com ara la Cerca i l'Assistent de Google, poden utilitzar aquest índex per oferir-te millors recomanacions i suggeriments. Pots triar quines dades de l'aplicació s'utilitzen a l'índex per personalitzar la teva experiència a les aplicacions de Google.

Encara que no permetis que les aplicacions de Google accedeixin a les dades d'aquest índex, si tens activada l'opció Activitat al web i en aplicacions al teu Compte de Google, és possible que Google desi algunes dades sobre l'activitat en aplicacions al teu compte i que personalitzi la teva experiència en funció d'aquestes dades. Obtén informació sobre com pots trobar i controlar la teva activitat al web i en aplicacions.

Canviar la configuració de la personalització

1. Al dispositiu, obre Configuració.
  2. Toca Google i, a continuació, Personalitza fent servir dades compartides.
  3. Al costat de cada aplicació o una altra font, tria si vols que les dades de l'índex s'utilitzin per a la personalització.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda