Migrer fra Cloud Print

• Google Cloud Print avvikles i desember 2020.
  • Før utgangen av 2020: Vi anbefaler at du finner en annen måte å dekke utskriftsbehovene dine på.
  • Fra og med 1. januar 2021: Google Cloud Print støttes ikke lenger. Da kan ingen enheter, uansett operativsystem, bruke Google Cloud Print til å skrive ut.

Skriv ut fra enheten din

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 9 eller nyere. Finn ut hvordan du sjekker hvilken Android-versjon du har.

Du kan skrive ut fra enkelte apper på telefonen din. For å skrive ut fra telefonen, legg til en skriver som kan motta data fra Wi-Fi- eller mobilnettverk.

Slå utskrift på eller av for telefonen din

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på telefonen din.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift.
  3. Trykk på en utskriftstjeneste.
  4. Slå utskriftstjenesten på eller av.

Legg til og bruk nye utskriftstjenester

Slik legger du til en utskriftstjeneste:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på telefonen din.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift.
  3. Trykk på Legg til tjeneste.
  4. Legg inn informasjonen om skriveren.

Slik bruker du en utskriftstjeneste:

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger på telefonen din.
  2. Trykk på Tilkoblede enheter og så Tilkoblingsinnstillinger og så Utskrift.
  3. Velg en utskriftstjeneste, for eksempel HP.

For å administrere utskriftsinnstillingene, trykk på Mer Organiser.

Skriv ut fra apper

Måten du skriver ut på, avhenger av appen du skriver ut fra.

Du kan ofte trykke på Meny Meny eller Mer Organiserog så Skriv ut.

Tips: Ikke alle apper fungerer med utskrift. I apper du ikke kan skrive ut fra, kan du skrive ut skjermdumper.