Fer la migració des de Cloud Print

• El desembre de 2020, Google Cloud Print deixarà d'estar disponible.
  • Abans no acabi l'any, us recomanem que trobeu una altra manera de satisfer les vostres necessitats d'impressió.
  • A partir de l'1 de gener de 2021, Google Cloud Print no s'admetrà. Cap dispositiu de cap sistema operatiu ja no podrà imprimir amb Google Cloud Print.

Imprimir contingut des d'un dispositiu

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 9 i versions posteriors. Obteniu informació sobre com podeu consultar la versió d'Android que teniu.

Algunes aplicacions del telèfon us permeten imprimir contingut. Per fer-ho, afegiu una impressora que pugui rebre dades a través d'una xarxa Wi‑Fi o mòbil.

Activar o desactivar la impressió en un telèfon

1. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració Configuració.
  2. Toqueu Dispositius connectats i, a continuació, Preferències de connexió i, a continuació, Impressió.
  3. Toqueu un servei d'impressió.
  4. Activeu-lo o desactiveu-lo.

Afegir i utilitzar un servei d'impressió nou

Per afegir un servei d'impressió, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració Configuració.
  2. Toqueu Dispositius connectats i, a continuació, Preferències de connexió i, a continuació, Impressió.
  3. Toqueu Afegeix un servei.
  4. Introduïu la informació de la impressora.

Per utilitzar un servei d'impressió, seguiu aquests passos:

1. Al telèfon, obriu l'aplicació Configuració Configuració.
  2. Toqueu Dispositius connectats i, a continuació, Preferències de connexió i, a continuació, Impressió.
  3. Seleccioneu un servei d'impressió, com ara HP.

Per gestionar la configuració d'impressió, toqueu Més Organitza.

Imprimir contingut des d'aplicacions

La manera d'imprimir contingut depèn de l'aplicació des de la qual s'imprimeixi.

Sovint, podeu tocar Menú Menú o Més Organitza i, a continuació, Imprimeix.

Consell: no totes les aplicacions tenen l'opció d'impressió. Si es dona el cas, podeu imprimir una captura de pantalla.