Hitta chattar och meddelanden snabbt

Du kan styra när och hur du får aviseringar om sms och meddelanden från appar. Du kan även skapa bubblor för en konversation, vilket gör det lättare att hitta och svara på meddelanden.

Obs! Vissa av de här stegen fungerar endast i Android 11 eller senare. Ta reda på vilken version av Android du har.

Ändra aviseringar för konversationer

Viktigt! De här aviseringsinställningarna finns inte i alla meddelandeappar.

1. Svep uppifrån och ned på skärmen.
  2. Tryck länge på aviseringen du vill ändra under Konversationer.
  3. Välj en aviseringsinställning:
    • Viktigt! Du får alltid aviseringar om den här konversationen, även när Stör ej har aktiverats. Det finns även en bubbla för konversationen.
    • Standard: Telefonen låter eller vibrerar när du får nya meddelanden i den här konversationen.
    • Ljudlöst: Du får inga aviseringar om den här konversationen.

Hitta konversationer med bubblor snabbt

Lägga till eller ta bort bubblor för konversationer

Så här skapar du en bubbla för konversationer:

1. Svep uppifrån och ned på skärmen.
  2. Tryck länge på chattmeddelandet under Konversationer.
  3. Tryck på konversationen i bubblor .

Så här avbryter du en bubbla för en konversation:

1. Öppna konversationen genom att trycka på bubblan.
  2. Tryck på Hantera nere till vänster.
  3. Tryck på Visa inte konversationen i bubblor.

Tips! Om du vill dölja en bubbla tillfälligt väljer du Stäng bubbla. Bubblan visas igen när du får ett nytt meddelande.

Aktivera och inaktivera bubblor

1. När du ser en bubbla trycker du på den för att öppna den.
  2. Tryck på Hantera nere till vänster följt av Inställningar för bubblor.
  3. Inaktivera Tillåt appar att visa bubblor.

Aktivera eller inaktivera bubblor för en viss app eller konversation

1. När du ser en bubbla trycker du på den för att öppna den.
  2. Tryck på Hantera nere till vänster följt av Inställningar för bubblor.
  3. Tryck på appen du vill ändra.
  4. Välj aviseringsinställningar:
    • Alla konversationer får visas i bubblor.
    • Valda konversationer får visas i bubblor: Tryck på en person och aktivera sedan Bubbla.
    • Inget får visas i bubblor.