Finn chattene og meldingene dine raskt

Du kan kontrollere når og hvordan du får varsler om tekstmeldinger og meldinger fra apper. Du kan også opprette bobler for samtaler, noe som gjør det enklere å finne og svare på meldinger.

Viktig: Noen av disse trinnene fungerer bare på Android 11 eller nyere. Finn ut hvilken Android-versjon du har.

Endre varsler for samtaler

Viktig: Ikke alle meldingsapper har disse varslingsinnstillingene.

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Under «Samtaler» trykker og holder du på varselet du vil endre.
  3. Velg en varslingsinnstilling:
    • Viktig: Du får alltid varsler for denne samtalen, selv når «Ikke forstyrr» er på. Du ser også en boble for samtalen.
    • Standard: Telefonen avgir lyd eller vibrerer når du får nye meldinger i denne samtalen.
    • Lydløs: Du får ikke varsler for denne samtalen.

Finn samtaler med bobler raskt

Legg til eller fjern bobler for samtaler

Slik oppretter du bobler for samtaler:

1. Sveip ned fra toppen av skjermen.
  2. Trykk og hold på chatvarselet under «Samtaler».
  3. Trykk på Lag boble for samtalen .

Slik stopper du opprettelse av bobler for samtaler:

1. For å åpne samtalen, trykk på boblen.
  2. Trykk på Administrer nederst til venstre.
  3. Trykk på Ikke vis samtaler i bobler.

Tips: For å skjule en boble midlertidig, velg Lukk boblen. Boblen vises igjen når du får en ny melding.

Slå bobler på eller av

1. Når du ser en boble, trykker du på den for å åpne den.
  2. Nederst til venstre trykker du på Administrer og så Bobleinnstillinger.
  3. Slå av Tillat at apper viser bobler.

Slå boblene på eller av for en bestemt app eller samtale

1. Når du ser en boble, trykker du på den for å åpne den.
  2. Nederst til venstre trykker du på Administrer og så Bobleinnstillinger.
  3. Trykk på appen du vil endre.
  4. Velg varslingsinnstillinger:
    • Alle samtaler kan vises som bobler.
    • Valgte samtaler kan lage bobler:Trykk på en person og slå på Boble.
    • Ingenting kan lage bobler.