Chattien ja viestien löytäminen nopeasti

Voit valita, milloin ja miten saat ilmoituksia sovellusten tekstiviesteistä ja viesteistä. Voit myös luoda keskusteluun kuplia, joiden avulla viestien löytäminen ja niihin vastaaminen on helpompaa.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Keskusteluiden ilmoitusasetusten muuttaminen

Tärkeää: Kaikissa viestisovelluksissa ei ole näitä ilmoitusasetuksia.

1. Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Kosketa Keskustelut-kohdassa muutettavaa ilmoitusta pitkään.
  3. Valitse ilmoitusasetus:
    • Tärkeää: Saat aina tämän keskustelun ilmoituksia, vaikka Älä häiritse ‑tila on käytössä. Näet myös keskustelun kuplan.
    • Oletus: Puhelimesi ilmoittaa äänellä tai värinällä, kun saat uuden viestin tässä keskustelussa.
    • Äänetön: Et saa ilmoituksia tästä keskustelusta.

Keskustelujen löytäminen nopeammin kuplilla

Kuplan lisääminen keskusteluun tai sen poistaminen

Näin luot kuplan keskustelulle:

1. Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Kosketa Keskustelut-kohdassa chat-ilmoitusta pitkään.
  3. Valitse Lisää keskustelu kuplaksi .

Näin laitat keskustelun kuplan pois käytöstä:

1. Avaa keskustelu napauttamalla kuplaa.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Ylläpidä.
  3. Napauta Älä näytä kuplia keskusteluista.

Vinkki: Voit piilottaa kuplan väliaikaisesti valitsemalla Ohita kupla. Kupla ilmestyy uudelleen, kun saat uuden viestin.

Kuplien laittaminen päälle tai pois päältä

1. Kun huomaat kuplan, avaa se napauttamalla.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Ylläpidä ja sitten Kuplien asetukset.
  3. Laita pois päältä Salli sovellusten näyttää kuplia.

Tietyn sovelluksen tai keskustelun kuplan laittaminen päälle tai pois päältä

1. Kun huomaat kuplan, avaa se napauttamalla.
  2. Valitse vasemmasta alareunasta Ylläpidä ja sitten Kuplien asetukset.
  3. Kosketa muokattavaa sovellusta.
  4. Valitse ilmoitusasetus:
    • Kaikki keskustelut voivat kuplia.
    • Valitut keskustelut voivat kuplia: Valitse henkilö ja laita sitten Kupla päälle.
    • Mikään ei voi kuplia.