Find hurtigt dine chatsamtaler og beskeder

Du kan styre, hvornår og hvordan du får notifikationer for sms-beskeder og beskeder fra apps. Du kan også oprette bobler for en samtale, så du nemmere kan finde og besvare beskeder.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 11 og nyere. Se, hvordan du tjekker din Android-version.

Skift notifikationer for samtaler

Vigtigt! Disse indstillinger for notifikationer er ikke tilgængelige i alle beskedapps.

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Hold fingeren nede på den notifikation, du vil ændre, under "Samtaler".
  3. Vælg en indstilling for notifikationer:
    • Vigtigt! Du får altid notifikationer for denne samtale, selv når du har aktiveret Forstyr ikke. Du kan også finde en boble for samtalen.
    • Standard: Din telefon udsender en lyd eller vibrerer, når du modtager nye beskeder i samtalen.
    • Lydløs: Du får ikke notifikationer for samtalen.

Find hurtigt samtaler med bobler

Tilføj eller fjern en boble for en samtale

Sådan opretter du en boble for en samtale:

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Hold fingeren nede på chatnotifikationen under "Samtaler".
  3. Tryk på Vis samtaler i bobler .

Sådan stopper du en boble for en samtale:

1. Tryk på boblen for at åbne samtalen.
  2. Tryk på Administrer nederst til venstre.
  3. Tryk på Vis ikke samtaler i bobler.

Tip! Du kan skjule en boble midlertidigt ved at vælge Afvis boble. Boblen vises igen, når du får en ny besked.

Slå bobler til eller fra

1. Når du ser en boble, skal du trykke på den for at åbne den.
  2. Nederst til venstre skal du trykke på Administrer og derefter Indstillinger for bobler.
  3. Deaktiver Tillad, at apps viser bobler.

Slå bobler til eller fra for en bestemt app eller samtale

1. Når du ser en boble, skal du trykke på den for at åbne den.
  2. Nederst til venstre skal du trykke på Administrer og derefter Indstillinger for bobler.
  3. Tryk på den app, du vil ændre.
  4. Vælg dine indstillinger for notifikationer
    • Alle samtaler kan vises i bobler
    • De valgte samtaler kan vises i bobler: Tryk på en person, og aktivér derefter Boble.
    • Intet kan vises i bobler