I denne artikkelen finner du informasjon om Universal Analytics. Hvis du bruker den neste generasjonen av Google Analytics, finner du mer informasjon i delen Google Analytics 4-områder i brukerstøtten.

Feilsøk konfigurasjonen av sporingskoden og problemer med ingen data

Vi har utviklet dette feilsøkingsprogrammet for å hjelpe deg med å løse problemer med konfigurasjonen av Analytics-sporingskoden din.

Velg det alternativet som best beskriver problemet du opplever.

Velg et problem