Dit artikel gaat over Universal Analytics. Als u de vernieuwde versie van Google Analytics gebruikt, gaat u naar het gedeelte over Google Analytics 4-property's in dit Helpcentrum.

Problemen oplossen met de instelling van de trackingcode en het niet ontvangen van gegevens

Deze probleemoplosser helpt u problemen met de instelling van uw Analytics-trackingcode op te lossen.

Selecteer het probleem dat het meest overeenkomt met het probleem dat u ondervindt.

Selecteer uw probleem