Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 oktober 2023 voor Analytics 360-property's). Ga aan de slag met een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Problemen oplossen met de instelling van de trackingcode en het niet ontvangen van gegevens

Deze probleemoplosser helpt u problemen met de instelling van uw Analytics-trackingcode op te lossen.

Selecteer het probleem dat het meest overeenkomt met het probleem dat u ondervindt.

Selecteer uw probleem