Problemen oplossen met de instelling van de trackingcode en het niet ontvangen van gegevens

Op deze pagina staat hoe u problemen met de taginstellingen kunt oplossen in Universal Analytics. Ga naar [GA4] Problemen met de taginstellingen op uw website oplossen voor informatie over hoe u problemen met de taginstellingen in Google Analytics 4 oplost.

Met deze probleemoplosser kunt u problemen met het instellen van uw Analytics-tag oplossen.

Selecteer het probleem dat het meest overeenkomt met het probleem dat u ondervindt.

Selecteer uw probleem