Tämä artikkeli koskee Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuksia, jotka eivät enää käsittele dataa 1.7.2023 alkaen (Analytics 360 ‐mittauskokonaisuudet: 1.10.2023 alkaen). Siirry käyttämään Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuutta, jos et ole vielä tehnyt niin.

Seurantakoodin asetusten ja tietojen puuttumisen vianetsintä

Tämän vianetsintäominaisuuden avulla voit ratkaista Analyticsin seurantakoodiin liittyviä ongelmia.

Valitse havaitsemaasi ongelmaa parhaiten vastaava vaihtoehto.

Valitse ongelma