Fejlfinding af opsætning af sporingskode og problemer med manglende data

Denne side handler om fejlfinding af konfiguration af tags i Universal Analytics. Du kan få flere oplysninger om fejlfinding af tagkonfigurationen i Google Analytics 4 ved at gå til [GA4] Find og løs problemer med konfiguration af tags på dit website.

Denne fejlfinding kan hjælpe dig med at løse problemer med konfigurationen af dit Analytics-tag.

Vælg det problem, der bedst matcher det problem, du oplever.

Vælg dit problem