Dit artikel gaat over Universal Analytics-property's, die vanaf 1 juli 2023 geen gegevens meer verwerken (1 juli 2024 voor Analytics 360-property's). Stap over op een Google Analytics 4-property als u dat nog niet heeft gedaan.

Kan niet inloggen op account

Als u of een van uw gebruikers niet kan inloggen op uw Analytics-account, selecteert u hieronder het relevante probleem. Met deze probleemoplosser kunt u aan de hand van een korte reeks vragen uw probleem oplossen.
Selecteer uw probleem