[GA4] Activadors de públic

Els activadors del públic us permeten activar esdeveniments quan els usuaris coincideixen amb la definició d'un públic i es converteixen en membres.

Podeu activar esdeveniments, per exemple, quan els usuaris arribin a fites clau, com ara iniciar un nombre determinat de sessions o llegir un nombre determinat d'articles, o bé quan superin certs llindars de conversió.

Podeu analitzar aquests esdeveniments als informes i activar-los com a conversions, tal com feu amb qualsevol altre esdeveniment.

En els casos en què diversos esdeveniments compleixen totalment les condicions del públic, les metadades d'aquest esdeveniment es copien a l'esdeveniment activat. En els casos en què diversos esdeveniments compleixen les condicions del públic, les metadades de l'últim esdeveniment es copien a l'esdeveniment activat. Les metadades copiades inclouen la marca de temps i la informació de la sessió, però no la pàgina o la pantalla associades a l'esdeveniment.

No podeu utilitzar esdeveniments d'activadors del públic com a base per a les condicions del públic.

Crear esdeveniments d'activadors del públic

Podeu crear fins a 20 esdeveniments d'activadors del públic per propietat.

Per crear un esdeveniment d'activador mentre creeu un públic, seguiu aquests passos:

1. A la dreta del creador de condicions, a "Activador del públic", feu clic a + Crea'n un de nou.
  2. Introduïu un nom per a l'esdeveniment.
  3. Seleccioneu Registra un esdeveniment addicional (fins a un al dia) quan s'actualitzi la pertinença al públic si voleu activar un esdeveniment cada cop que un usuari compleixi els criteris del públic, encara que ja en sigui membre.
  4. Feu clic a Desa.

Editar o suprimir activadors del públic

Per editar un esdeveniment, feu clic a Edita, al costat del nom de l'esdeveniment.

Per suprimir un esdeveniment, feu clic a Suprimeix, al costat del nom de l'esdeveniment.

Llindars de conversió

Podeu activar esdeveniments per a llindars senzills. Per exemple, si la condició del públic "Clients d'alt valor" defineix com a membres els usuaris amb un valor del temps de vida superior al 100, cada vegada que un usuari compleixi la condició i es converteixi en un membre del públic, podeu activar un esdeveniment com ara client_alt_valor_nou.

També podeu utilitzar aquests esdeveniments com a servidors intermediaris per a les conversions més complexes. Per exemple, si definiu el públic "Hostes amb estades llargues freqüents" de la manera següent:

Esdeveniment: hotel_reservat
Paràmetre: dies_reservats
Condició del paràmetre: > 13 dies
AND
Esdeveniment: hotel_reservat
Paràmetre: nombre_esdeveniments
Condició del paràmetre: > 1 en qualsevol període de 60 dies

Cada vegada que un usuari compleixi aquestes condicions, podríeu activar un esdeveniment com ara nova_estada_llarga_freqüent.

Si monitoreu el recompte d'aquests esdeveniments, podeu veure el ritme de creixement dels vostres públics.