[GA4] Slik bruker du Analytics-appen

Denne artikkelen beskriver hvordan du

Åpne ulike områder

1. Trykk på Meny øverst til venstre for å åpne sidefeltet.
  2. Trykk på det valgte området for å åpne alle områdene du har tilgang til.
  3. Velg mellom Alle, Nylig eller Favoritter, eller søk etter det du vil se.

Slik tolker du dataene

Data blir vist i kort i de ulike rapportene. I noen kort kan du bytte mellom beregninger og dimensjoner. Trykk på en beregning for å få den fremstilt i diagrammet:

En skjermdump av Engasjement-emnet der «Oversikt over engasjement»-rapporten vises som en fane

For å se denne beregningen basert på en annen dimensjon, sveip til venstre eller høyre.

Slik åpner du rapportene:

1. Trykk på Meny øverst til venstre for å åpne sidefeltet.
  2. Trykk på en rapport som er tilgjengelig i appen.

I de ulike rapportene kan du rulle oppover og nedover for å se flere kort.

Endre datoperioden

Slik endrer du datoperioden:

1. Trykk på feltet med datoperioden for å åpne Datoperiode-panelet.
  2. Trykk på en forhåndsdefinert datoperiode, for eksempel Denne uken eller Forrige uke, eller velg en egendefinert datoperiode.
  3. Trykk på Lagre.

Du kan også bruke pilene øverst til høyre i rapporter for å navigere raskt fra uke til uke.

Bruk segmenter

Segmenter er bare tilgjengelig i nettområder og Universal Analytics-områder.

For å velge et system eller et egendefinert segment, trykk på Filtrer til høyre for datoperioden.

Rediger kort

Slik redigerer du informasjonen som vises i kort:

1. Trykk på Mer øverst til høyre på kortet for å åpne menyen.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Endre beregningen, dimensjonen eller visualiseringen.

Del kort

Slik deler du kortinformasjon med andre:

1. Trykk på Mer øverst til høyre på kortet for å åpne menyen.
  2. Trykk på Del.
  3. Velg destinasjonen for informasjonen.

Lagre kort i oversikten

Oversiktsrapporten er en rapportsamling du kan tilpasse.

Slik lagrer du kort fra oversiktsrapporten:

1. Trykk på plusstegnet øverst til høyre i appen.
  2. Trykk på en kategori.
  3. Velg beregningene du vil legge til.
  4. Trykk på Lagre.

Slik lagrer du kort fra andre rapporter:

1. Trykk på Mer øverst til høyre på kortet for å åpne menyen.
  2. Trykk på Lagre.

Når du har lagret flere rapporter i oversikten, kan du trykke på Mer øverst til høyre på et kort for å endre kortets plassering i oversikten.

Fjern kort fra oversikten

Slik fjerner du kort fra oversikten:

1. Åpne oversiktsrapporten.
  2. Trykk på Mer øverst til høyre på kortet for å åpne menyen.
  3. Trykk på Slett.

Når du installerer Analytics-appen, åpnes linker til Google Analytics automatisk i appen på mobilenheten din i stedet for i mobilnettleseren.

Hvis du bruker Android-versjonen av appen, kan du deaktivere denne funksjonaliteten slik det er beskrevet nedenfor. Da kan du åpne linker i mobilnettleseren din i stedet for i mobilappen.

1. Åpne Innstillinger-appen på enheten.
  2. Trykk på Apper > Alle apper > Analytics.
  3. Trykk på Åpne som standard i appinformasjonen.
  4. Slå av Åpne støttede linker.

Relaterte ressurser

Du kan finne ut mer om Analytics-appen i Rapporter i Analytics-appen.