Borttaget Google-konto

Om du har raderat ditt Google-konto raderas all privat Analytics-data och du har inte längre åtkomst till några Analytics-konton som du tidigare haft åtkomst till. Om detta leder till att det finns Analytics-konton som inte har någon användare kvar som kan hantera åtkomst på kontonivå, flyttas kontot automatiskt till papperskorgen och raderas sedan inom 30 dagar.