Slettet Google-konto

Hvis du har slettet Google-kontoen din, blir alle de private Analytics-dataene dine slettet, og du mister tilgang til eventuelle Analytics-kontoer du tidligere har hatt tilgang til. Dette kan føre til at én eller flere Analytics-kontoer ikke lenger er tilordnet noen person som kan administrere tilgang på kontonivå, og i så fall blir de aktuelle kontoene automatisk flyttet til papirkurven og så slettet 30 dager etter det.