Measurement Protocol

Dette er et standardsett med regler du kan bruke for å samle inn hendelser og sende dem direkte til Google Analytics-tjenere.

Med Measurement Protocol kan du sende data til Analytics fra enheter som er koblet til internett, for eksempel kiosker eller salgsstedssystemer som supplerer appen din eller nettstedet ditt. Measurement Protocol er en alternativ løsning for overføring av data som du kan bruke i stedet for gtag, Google Tag Manager eller SDK-ene til Firebase. Når du implementerer disse andre løsningene, sendes data automatisk til Analytics, men med Measurement Protocol må du programmere hendelser manuelt. Med Measurement Protocol kan du ikke bare sende nye hendelser, men også legge til informasjon om hendelser du tidligere har samlet inn via gtag, Google Tag Manager og SDK-ene til Firebase.

Relaterte ressurser

Finn ut mer om hvordan du genererer hemmelige API-verdier for Measurement Protocol.

Finn ut mer om Measurement Protocol på Google Developers.