Measurement Protocol (alfa)

Dette er et standardsett med regler du kan bruke for å samle inn hendelser og sende dem direkte til Google Analytics-tjenere.

Med Measurement ProtocolAlfa kan du overføre data fra appen din eller nettstedet ditt til Analytics. Dette er spesielt nyttig hvis du vil overføre data til Analytics fra en kiosk, systemet som brukes på et salgssted, eller fra noe som verken er en mobilapp eller et nettsted. Årsaken til dette er at selv om SDK-en for den globale nettstedstaggen og Google Analytics for Firebase SDK automatisk oppretter hendelser for å sende data til Analytics fra apper og nettsteder, er du nødt til manuelt å opprette hendelser som samler inn data på andre typer enheter. Measurement Protocol definerer hvordan hendelsene skal bygges opp og sendes til Analytics.

Beslektede ressurser

Finn ut mer om hvordan du genererer hemmelige API-verdier for Measurement Protocol.

Finn ut om Measurement Protocol på utviklernettstedet vårt.