Measurement Protocol

Et sæt standardregler for indsamling og afsendelse af hændelser direkte til Google Analytics-servere.

Measurement Protocol giver dig mulighed for at sende data til Analytics fra internetopkoblede enheder såsom en terminal eller et kassesystem, der supplerer dit website eller din app. Measurement Protocol er en anden metode til afsendelse af data end gtag, Google Tag Manager og Firebase-SDK'erne. Implementering af disse metoder betyder, at der automatisk sendes hændelser til Analytics, men med Measurement Protocol skal du programmere hændelser manuelt. Ud over at sende nye hændelser giver Measurement Protocol dig også mulighed for at føje oplysninger til hændelser, der tidligere blev indsamlet via gtag, Google Tag Manager og Firebase-SDK'erne.

Relaterede ressourcer

Få flere oplysninger om, hvordan du genererer API-hemmeligheder for Measurement Protocol.

Læs om Measurement Protocol på Google Developers.