Protocol de mesurament

Conjunt estàndard de regles per recollir i enviar esdeveniments directament als servidors de Google Analytics.

Measurement Protocol us permet enviar dades a Analytics des de dispositius connectats a Internet, com ara un quiosc o un sistema de punt de venda que complementin el vostre lloc web o la vostra aplicació. Measurement Protocol és un mètode per enviar dades diferent de gtag, Google Tag Manager i els SDK de Firebase. Mentre que la implementació d'aquests mètodes envia esdeveniments de manera automàtica a Analytics, amb Measurement Protocol heu de programar els esdeveniments de manualment. A més d'enviar esdeveniments nous, Measurement Protocol també us permet afegir informació a esdeveniments que hàgiu recollit anteriorment mitjançant gtag, Google Tag Manager i els SDK de Firebase.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre la generació de secrets d'API per al Protocol de mesurament.

Obteniu més informació sobre Measurement Protocol a Google Developers.