[GA4] Ekskludering af trafik fra kendte bots

I Google Analytics 4-ejendomme ekskluderes trafik fra kendte bots og spiders automatisk. Det sikrer, at dine Analytics-data så vidt muligt ikke inkluderer hændelser fra kendte bots. På nuværende tidspunkt kan du ikke deaktivere ekskludering af trafik fra kendte bots eller se, hvor meget trafik fra kendte bots der er blevet ekskluderet.

Kendt bottrafik (i både Google Analytics 4- og Universal Analytics-ejendomme) identificeres ved hjælp af en kombination af Google-undersøgelser og International Spiders and Bots List, som vedligeholdes af Interactive Advertising Bureau. Få flere oplysninger på websitet for Interactive Advertising Bureau (IAB).