[UA] Nettstedinnhold-rapportene

Denne artikkelen handler om rapportene om nettstedinnhold i Universal Analytics. Du finner lignende informasjon relatert til Google Analytics 4 i ressursene nedenfor:

Du finner informasjonen nedenfor i Nettstedsinnhold-rapportene:

• Alle sider: Her vises engasjementsberegninger for hver side på nettstedet ditt.
  • Detaljer om innhold: Her vises engasjementsberegninger for sider og kataloger på nettstedet ditt.

Du kan inndele kataloger videre for å se underkataloger og enkeltsider.
  • Destinasjonssider: Her kan du se beregninger knyttet til atferd, konverteringer og brukeranskaffelse for landingssidene på nettstedet ditt.

Se om du lykkes med å engasjere brukerne med landingssidene dine, og om du oppnår et forventet antall konverteringer med disse sidene.
  • Utgangssider: Her finner du utgangsberegninger for de siste sidene brukerne åpner på nettstedet ditt.

Se om brukerne forlater nettstedet ditt via de forventede sidene (f.eks. en betalingsside).