Google Analytics 360 beta (contractes de Universal Analytics)

Aquest article està dirigit als usuaris de 360 que tenen contractes de Universal Analytics i utilitzen propietats de Google Analytics 4 en versió beta. Si sou usuari de 360 amb un contracte de Google Analytics 4, llegiu aquest article.

Per canviar de les propietats de Universal Analytics, i d'altres productes de 360 en general, a la versió estàndard, consulteu l'article Canviar de la versió 360 a l'estàndard.

Per canviar de les propietats de Google Analytics 4 a la versió estàndard, consulteu la secció Actualitzar a 360 o canviar de 360 a la versió anterior d'aquest article.

A causa de la suspensió recent dels sistemes de publicitat de Google a Rússia, posarem en pausa la creació de nous comptes russos de 360 a Analytics i Tag Manager. A més, posarem en pausa els anuncis a les propietats i xarxes de Google de manera global per als anunciats amb seu a Rússia.

Programa

Fins ara, Google ha posat les propietats estàndard de Google Analytics 4 (que abans es coneixien com a propietats "web + aplicació") a disposició dels usuaris de Google Analytics i de Google Analytics 360 que han signat l'annex web + aplicació i un contracte de Universal Analytics 360. Hem estat treballant en una versió prèmium d'aquestes propietats de Google Analytics 4 i us convidem a participar en aquest programa beta, amb què podreu previsualitzar la nostra futura oferta de Google Analytics 360.

En aquesta beta, tindreu l'oportunitat d'actualitzar les vostres propietats de Google Analytics 4 existentes a Google Analytics 360. El nombre de propietats de Google Analytics 4 que podeu actualitzar a 360 és igual al nombre de propietats de Universal Analytics 360 que teníeu al començament setembre de 2022.

Aquesta beta i els límits ampliats de Google Analytics 360 s'apliquen a les dades de les propietats de Google Analytics 4. Aquest programa no afectarà de cap altra manera les propietats que ja es tinguin a Analytics 360.

Aquesta beta no té acords de nivell de servei.

Tenim previst oferir aquesta beta fins a l'1 de juliol de 2024, però Google es reserva el dret de retirar o revisar el programa i les seves ofertes.

Límits de les funcions a 360

Google Analytics 360 proporciona uns límits superiors per a la recollida de dades de propietats de Google Analytics 4, la seva conservació i exportació a BigQuery, i la generació d'informes.

Funció Propietats de Google Analytics 4 (estàndard) Propietats de Google Analytics 4 a Analytics 360

Paràmetres d'esdeveniment

25 per esdeveniment

50 dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

50 mètriques personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

100 per esdeveniment

125 dimensions personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

125 mètriques personalitzades d'abast d'esdeveniment per propietat

Propietats d'usuari 25 per esdeveniment 25 per esdeveniment
Dimensions personalitzades d'abast d'usuari

25 per propietat

100 per propietat

Conversions 30 50
Públics 100 400
Exploracions

200 de creades per usuari i propietat

500 de compartides per propietat

200 de creades per usuari i propietat

1.000 de compartides per propietat

Límits de mostreig en exploració 10 milions d'esdeveniments per consulta 1.000 milions d'esdeveniments per consulta
Exploracions sense mostrejar No disponibles Resultats sense mostrejar fins a 50.000 milions d'esdeveniments per dia i propietat

Quotes de l'API

La majoria de les sol·licituds consumeixen menys de 10 testimonis

25.000 testimonis per dia

250.000 testimonis per dia

Conservació de dades

Fins a 14 mesos

Opcions: 2 i 14 mesos

Fins a 50 mesos

Opcions: 2, 14, 26, 38 i 50 mesos

Propietats XL: 2 mesos

BigQuery Export

Exportació diària: 1 milió d'esdeveniments

Exportació en temps real: il·limitada

Exportació diària: milers de milions d'esdeveniments

Exportació en temps real: il·limitada

Esdeveniments per usuari i dia (per a fluxos de dades d'aplicació) 500 2.000

Esdeveniments amb nom distintiu

No hi ha cap límit pel que fa al nombre d'esdeveniments amb nom distintiu per als fluxos de dades web

500 per instància d'aplicació

(per a fluxos de dades d'aplicació)

2.000 per instància d'aplicació

(per a fluxos de dades d'aplicació)

Com es pot convertir una propietat de la versió gratuïta a la 360 beta

Parleu amb el vostre representant de Google o del partner si voleu incloure algunes de les vostres propietats de Google Analytics 4 en aquesta versió beta de Google Analytics 360.

L'equip d'enginyeria de Google duu a terme el procés d'actualització de la versió. Les propietats es mantenen actualitzades mentre duri el programa beta. En finalitzar aquest programa, teniu l'opció de signar un contracte per mantenir el nivell de servei 360 d'aquestes propietats, o bé podeu canviar-les de nou a la versió estàndard. En canviar a la versió anterior, es restableixen els límits estàndard originals de la propietat.

Actualitzar a 360 o canviar de 360 a la versió anterior

L'opció lliure d'actualitzar o canviar a la versió anterior només està disponible per a les propietats d'Analytics que estan enllaçades a una organització de Google Marketing Platform i que tinguin una comanda de 360 activa (més informació sobre les comandes). Si heu comprat Analytics a través d'un partner de vendes de Google, és el partner qui haurà de fer el canvi del nivell de servei.

Els usuaris que siguin administradors de l'organització o administradors de facturació de l'organització a la qual està enllaçat el compte d'Analytics poden actualitzar les propietats de Google Analytics 4 al nivell de servei de 360 o canviar-les a la versió anterior.

Els partners de vendes poden definir els nivells de servei de les propietats per als seus clients. Els clients dels partners de vendes i els clients directes poden definir el nivell de servei de les seves pròpies propietats. Per definir el nivell de servei d'una propietat:

1. Inicieu la sessió a Google Marketing Platform.
  2. Feu clic a Administració > Organitzacions.
  3. Feu clic a l'organització pertinent.
  4. Partner de vendes: feu clic a Clients i, tot seguit, al nom d'un client. A Comptes enllaçats, seleccioneu Analytics i, a continuació, el compte en qüestió.
    Client: a Comptes enllaçats, seleccioneu Analytics i, a continuació, el compte en qüestió.
  5. Marqueu la casella de selecció de la propietat de Google Analytics 4 que vulgueu actualitzar o canviar a la versió anterior.
  6. Feu clic a Més i, tot seguit, a Actualitza les propietats seleccionades o a Canvia les propietats seleccionades a una versió anterior.

Quan actualitzeu una propietat, el nivell de servei canvia a 360; quan canvieu a la versió anterior, el nivell de servei canvia a estàndard. Si disposeu dels permisos necessaris per canviar el nivell de servei d'una propietat, però els controls de la interfície per actualitzar o canviar a una versió anterior no estan disponibles, significa que no hi ha cap comanda al compte, la data de finalització de la comanda ha passat o la data d'inici de la comanda és una data futura.

Efectes de l'actualització

Si actualitzeu una propietat de Google Analytics 4 a 360, la propietat es beneficiarà immediatament dels límits augmentats que es descriuen més amunt. En alguns casos, l'actualització pot tardar fins a quatre hores a aplicar-se.

L'actualització d'una propietat de Google Analytics 4 a 360 no afectarà la facturació del compte d'Analytics fins que el compte no s'hagi traslladat a un contracte d'Analytics 360 per a propietats de Google Analytics 4. A més, els acords de nivell de servei no estaran disponibles per a les propietats actualitzades fins que el compte no s'hagi traslladat a un contracte d'Analytics 360 per a propietats de Google Analytics 4.

Efectes de canviar a la versió anterior

Quan canvieu una propietat de Google Analytics 4 de 360 a estàndard, la propietat queda subjecta immediatament als límits estàndard que es descriuen més amunt.

Si actualment la propietat supera aquests límits perquè abans s'havia actualitzat a la versió 360, haureu de fer els canvis necessaris perquè la propietat es trobi dins dels límits de la versió estàndard. Si no, no podreu crear objectes ni canviar opcions de configuració que fan que la propietat superi els límits de la versió estàndard. Per exemple, si vau marcar més de 30 esdeveniments com a conversions quan la propietat era 360 i voleu marcar un esdeveniment nou com a conversió, heu de desmarcar esdeveniments fins que quedin per sota del límit de 30.