[GA4] Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot

Voit luoda uudelleenmarkkinointiyleisöjä käyttämällä Google Analytics 4:n yleisön rakennustyökalua, joka sisältää tehokkaita luettelon luomiseen liittyviä ominaisuuksia. Voit käyttää näitä yleisöjä Google Adsissa ja räätälöidä näin kampanjasi käyttäjille, jotka ovat aiemmin käyneet sivustollasi tai käyttäneet sovellustasi. Lisäksi saat Analyticsista yksityiskohtaisia käyttäjäanalytiikkatietoja, jotka auttavat tekemään uudelleenmarkkinointiluetteloiden luomiseen liittyviä päätöksiä.

Jotta voit käyttää Google Analytics 4 ‑yleisöä Google Ads ‑kampanjoissasi, sinun on aktivoitava Google-signaalit ja otettava mainosten personointi käyttöön, kun linkität Analytics-omaisuutesi Google Adsiin.Kun olet luonut yleisön Google Analyticsissa, se on automaattisesti käytettävissä Google Adsissa, jossa voit yhdistää sen Hakumainoksia sisältäviin mainosryhmiisi.

Näin se toimii

Analyticsin Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot toimivat hyvin samaan tapaan kuin Google Adsin Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot: Määrittelet Analyticsin avulla ehdot, joiden perusteella asiakkaita lisätään uudelleenmarkkinointiluetteloihin. Google liittää käynnit sivustollasi tai sovelluksessasi (Analytics-ehtojesi perusteella) yhteen Googlen mainosevästeeseen käyttäjien laitteilla. Kun asiakkaasi tekevät tämän jälkeen hakuja Google.comissa, he saattavat nähdä räätälöityjä mainoksia sen perusteella, mitä he ovat aiemmin tehneet yrityksesi sivustolla tai sovelluksessa.

Muistettavaa

• Googlen hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelon enimmäiskesto on 540 päivää.
  • Googlen hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelossa on oltava vähintään 1 000 evästettä, ennen kuin sitä voidaan käyttää hakumainosten räätälöinnissä. Tämä auttaa varmistamaan luettelossa olevien henkilöiden tietosuojan.
  • Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluetteloina ei voi käyttää uudelleenmarkkinointiluetteloita, joissa käytetään Google Display ‑verkoston demografisia ulottuvuuksia Ikä, Sukupuoli tai Kiinnostuksen kohteet.

Seuraavat vaiheet