Reports

[GA4] Col·lecció Informes de jocs

Mesurar el comportament dels clients en els jocs basats en aplicacions

La col·lecció Informes de jocs ajuda els desenvolupadors de jocs i els professionals del màrqueting a trobar informació rellevant per als jocs basats en aplicacions. Si teniu accés a Informes de jocs:

• L'informe Instantània d'informes s'actualitza per incloure targetes de resum específiques de jocs.
  • El tauler de navegació de l'esquerra s'actualitza per incloure informes específics de jocs.

Accedir a la col·lecció

La col·lecció Informes de jocs es mostra a l'esquerra quan:

• A la configuració de la propietat, la categoria del sector està definida en Jocs.
  • Teniu almenys un flux de dades d'aplicació associat a una aplicació de videojocs a Google Play Store o a l'App Store d'Apple.

Captura de pantalla en què es mostra la col·lecció Informes de jocs a l'esquerra

Canviar la categoria del sector

Per canviar la categoria del sector a Jocs:

1. A Administració, a Propietat, feu clic a Detalls de la propietat.
  2. A Categoria de sector, assegureu-vos que hàgiu seleccionat "Jocs".

Per veure la col·lecció Cicle de vida, actualitzeu la categoria del sector o la configuració de la propietat.

Informes disponibles

Els informes predeterminats de la col·lecció Informes de jocs tenen l'objectiu de replicar l'embut de conversió dels jugadors i proporcionar un conjunt de dimensions i mètriques estàndard del sector que us permetin entendre com adquiriu usuaris, com aconseguiu que tornin i en quina mesura genereu ingressos.

Utilitzeu aquests informes per entendre en quins punts de l'embut de conversió dels usuaris esteu fent les coses bé i en quins teniu oportunitats de millora.

Tema Informes predeterminats
Adquisició Adquisició
Implicació

Implicació

Esdeveniments

Conversions

Monetització Monetització
Retenció Retenció

Mètriques

Informes de jocs inclou mètriques calculades automàticament, com ara la conversió de comprador i el batec d'ingressos, que es basen en els indicadors clau de rendiment recomanats de Google Play. Per obtenir més informació sobre les mètriques específiques de jocs, consulteu la secció Jocs d'Informes, dimensions i mètriques.