Over remarketing met behulp van gegevens van Google Analytics App & web

Dit Helpcentrum-artikel maakt deel uit van de bèta van App & webproperty.

Als u uw App & webproperty's koppelt aan uw Google Ads-account, kunt u de doelgroepen die u op basis van uw website- en app-gegevens maakt, gebruiken als remarketinglijsten in Google Ads.

Meer informatie over hoe u uw App & webproperty's aan Google Ads koppelt

Hoe het werkt

In uw App & webproperty's kunt u doelgroepen maken op basis van elke combinatie van gebeurtenissen en gebruikersproperty's, bijvoorbeeld Android-gebruikers die in Brazilië wonen.

Analytics maakt ook automatisch twee doelgroepen:

• Kopers: gebruikers die een app hebben gekocht, een in-app-aankoop hebben gedaan of een aankoop hebben gedaan op de website
  • Alle gebruikers: gebruikers die uw app hebben geïnstalleerd of sessies hebben gestart op uw website

Als u uw App & webproperty aan uw Google Ads-account koppelt, worden de doelgroepen die u maakt en de doelgroepen die Analytics automatisch maakt, beschikbaar als remarketinglijsten in Google Ads.

Als u uw App & webproperty aan een Google Ads-manageraccount koppelt, hebben al deze beheerde accounts ook toegang tot uw doelgroepen.

De configuratie van een doelgroep wordt binnen een Analytics-property beheerd. Gebruikers van Google Ads kunnen geen wijzigingen aanbrengen aan een doelgroep die de basis vormt voor een remarketinglijst.

Als u Analytics en Google Ads ontkoppelt, worden advertentiegroepen die remarketinglijsten op basis van Analytics-doelgroepen targeten, niet meer weergegeven.