Aquest article és sobre les propietats de Google Analytics 4. Consulteu la secció Universal Analytics si encara feu servir una propietat de Universal Analytics, que deixarà de tractar dades l'1 de juliol de 2023 (l'1 d'octubre de 2023, en el cas de les propietats d'Analytics 360).

[GA4] Integració de Google Ad Manager

Enllaçar propietats de Google Analytics 4 a Google Ad Manager

En enllaçar la xarxa d'Ad Manager a una propietat de Google Analytics 4, les dades web i de l'aplicació d'Analytics d'aquesta propietat estaran disponibles als informes d'Ad Manager.

Les dades d'ingressos d'Ad Manager estaran disponibles als informes Monetització > Anuncis de l'editor i a l'àrea de treball Exploracions de la propietat de Google Analytics 4.

Creeu l'enllaç d'Ad Manager. Més informació

Un cop establert l'enllaç, es mostra a Analytics a Administració > columna Propietat > ENLLAÇOS DE PRODUCTES > Enllaços d'Ad Manager. Els usuaris d'Analytics amb la funció d'editor poden suprimir l'enllaç.

Dimensions i mètriques d'Ad Manager

Un cop hàgiu enllaçat la xarxa d'Ad Manager a la propietat de Google Analytics 4, veureu les dimensions i les mètriques d'Ad Manager següents als informes d'Analytics.

Dimensions

Format d'anunci (utilitza el valor de la dimensió Format d'inventari d'Ad Manager).

Font de l'anunci (utilitza el nom i l'identificador de la xarxa d'Ad Manager).

Bloc d'anuncis (utilitza el valor de la dimensió Bloc d'anuncis (tots els nivells) d'Ad Manager).

Camí de la pàgina + cadena de consulta i classe de pantalla (utilitza l'emplaçament de blocs d'anuncis d'Ad Manager).

Mètriques

Visibilitat del bloc d'anuncis (percentatge de temps que un usuari està exposat als anuncis)

Clics en anuncis de l'editor (clics d'Ad Manager)

Impressions d'anunci de l'editor (impressions d'Ad Manager)

Total d'ingressos per publicitat (suma de tots els ingressos per publicitat, és a dir, ingressos d'Ad Manager i altres ingressos per publicitat)

Requisits previs

Permisos

Per crear l'enllaç, heu de ser administrador d'Ad Manager i tenir la funció d'editor a Analytics.

Etiquetes

El lloc web ha de recollir dades mitjançant l'etiqueta de lloc web global d'Analytics.

Per veure els informes de Google Ad Manager a Analytics, la majoria de les etiquetes han de ser etiquetes de Google Publisher.

Altres configuracions de producte

Google Ad Manager

L'aplicació ha d'incloure el paquet de desenvolupament de programari (SDK) d'anuncis de Google per a mòbils (GMA).

Firebase

Us caldrà el següent:

Afegiu les vostres aplicacions a aquest projecte de Firebase i afegiu l'SDK de Google Analytics for Firebase a les aplicacions.

Enllaceu la propietat de Google Analytics 4 a aquest projecte de Firebase perquè les dades de l'aplicació es mostrin a Analytics.