Política contra les empremtes digitals i els objectes compartits localment

La política següent s'aplica a tots els llocs web i/o a totes les aplicacions que fan servir Google Analytics o Google Analytics per a Firebase:

No podeu utilitzar empremtes digitals de dispositius ni objectes compartits localment (p. ex., galetes Flash, objectes auxiliars de navegador o emmagatzematge local en HTML5) que no siguin galetes HTTP, ni tampoc identificadors de dispositius que l'usuari pugui restablir i que es facin servir per dur a terme mesuraments o per a ús publicitari, en relació amb Google Analytics.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament