Retningslinjer mot bruk av fingeravtrykk og objekter som deles lokalt

Følgende retningslinjer gjelder for alle nettsteder og/eller apper som bruker Google Analytics og/eller Google Analytics for Firebase:

Når du bruker Google Analytics, kan du ikke benytte enhetsfingeravtrykk eller lokalt lagrede objekter (f.eks. Flash-informasjonskapsler, hjelpeobjekter for nettlesere, lokal datalagring via HTML5 («Local Storage»)) utenom HTTP-informasjonskapsler eller andre enhetsidentifikatorer utformet for bruk til måling eller annonsering, som brukeren selv kan tilbakestille.