Avancerede indstillinger til at tillade annoncetilpasning

Brug de avancerede indstillinger til at muliggøre annoncetilpasning (under Ejendomsindstillinger) for at aktivere eller deaktivere annoncetilpasning for brugere, der kommer fra et af de/alle understøttede lande og/eller USA. Indstillingen træder i kraft for dataindsamling fremover og gælder ikke med tilbagevirkende kraft for data, der tidligere er indsamlet. Deaktivering af annoncetilpasning påvirker ikke din mulighed for at bruge analysedata fra denne ejendom til måling og indholdstilpasning (f.eks. A/B-test i Optimize eller Firebase).

Hvis du deaktiverer annoncetilpasning for en given region, vil alle hændelser, som er indsamlet fra disse steder blive markeret som ikke kvalificerede til brug til annoncetilpasning (annoncer uden personlig målretning). Det betyder, at alle konverteringer fra disse regioner vil blive markeret som ikke til brug til annoncetilpasning, selv når de eksporteres til dine tilknyttede annoncekonti. Desuden vil en slutbruger, der kommer fra en deaktiveret lokation, ikke blive føjet til nogen lister, der kan eksporteres til dine tilknyttede annoncekonti. Lister, som allerede er blevet eksporteret, vil dog ikke blive påvirket.

Alle hændelser, der er indsamlet for ejendommen, og eventuelle målgrupper, som er baseret på disse data, er stadig tilgængelige i Analytics til brug i rapporter, analyse og opbygning af målgrupper og kan eksporteres til ikke-annoncekonti som Optimize.

Denne indstilling forbliver i kraft, selv når du har konfigureret følgende:

• Analytics-integrationer, der muliggør import/eksport af målgrupper og konverteringer med annoncering og andre produkter
  • Inkludering/udelukkelse af hændelser og brugeregenskaber i forbindelse med annoncetilpasning
  • Identifikation af eventuelle specifikke hændelser som annoncer uden personlig målretning, manuelt eller bortset fra eventuelle virkninger af denne kontrol under indsamling

For at udelukke ejendomsdata fra at blive brugt til at tilpasse annoncer

I en App + Web-ejendom

1. Log ind på Analytics.
  2. Klik på Administrator.
  3. Gå til kolonnen Ejendom, og klik på Dataindstillinger > Dataindsamling.
  4. Udvid panelet under Avancerede indstillinger til at tillade annoncetilpasning.
  5. Klik på Indstillinger.
  6. Slå kontakten fra for hvert geografiske område, du vil udelukke, og klik derefter på Anvend.

I en webejendom

1. Log ind på Analytics.
  2. Klik på Administrator.
  3. Klik på Sporingsoplysninger > Dataindsamling i kolonnen Ejendom.
  4. Udvid panelet under Avancerede indstillinger til at tillade annoncetilpasning.
  5. Klik på Indstillinger.
  6. Slå kontakten fra for hvert geografiske område, du vil udelukke, og klik derefter på Anvend.

Sådan tillader du, at ejendomsdata bruges til tilpasning af annoncer

Følg vejledningen ovenfor, men slå kontakten til.

Andre styringselementer til annoncetilpasning

Hvis du vil deaktivere annoncetilpasning for en enkelt hændelse eller brugeregenskab og ikke for alle hændelser i en ejendom, er der andre styringselementer, du kan overveje at bruge.