[GA4] Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis

Aquest article s'aplica tant a Google Analytics 4 com a Universal Analytics.

A Configuració de la propietat, utilitzeu la configuració avançada a fi d'activar o desactivar la personalització d'anuncis per als usuaris provinents de qualsevol o de tots els estats dels EUA o els països admesos. Aquesta opció de configuració tindrà efecte en les dades que es recullin en endavant i no s'aplica de manera retroactiva a les dades recollides anteriorment. La desactivació de la personalització d'anuncis no afecta la vostra capacitat d'utilitzar dades d'analítica de la propietat en qüestió per al mesurament i la personalització de contingut (p. ex., A/B Testing a Firebase).

Si desactiveu la personalització d'anuncis per a una regió determinada, tots els esdeveniments que s'hi recullin es marcaran com a no aptes per utilitzar-se per a la personalització d'anuncis (anuncis no personalitzats, ANP). Això vol dir que les conversions d'aquesta regió es marcaran a fi que no es facin servir per a la personalització d'anuncis, ni tan sols quan s'hagin exportat als vostres comptes publicitaris enllaçats. A més, els usuaris finals que provinguin d'una ubicació desactivada no s'afegiran a cap llista que es pugui exportar als comptes publicitaris enllaçats; malgrat això, les llistes que ja s'hagin exportat no es veuran afectades.

Tots els esdeveniments recollits per a la propietat, i qualsevol públic basat en aquestes dades, continuaran estant disponibles a Analytics per utilitzar-se als informes, a les exploracions i a la creació de públics, i també es poden exportar a productes no publicitaris.

Aquesta opció de configuració seguirà sent efectiva encara que hàgiu configurat el següent:

• integracions d'Analytics que faciliten la importació o l'exportació de públics i conversions a productes publicitaris i altres productes
  • la inclusió o l'exclusió d'esdeveniments i de propietats d'usuari pel que fa a la personalització d'anuncis
  • la identificació de qualsevol esdeveniment concret com a ANP durant la recollida, ja sigui de manera manual o a banda dels efectes d'aquest control

Excloure dades de propietat perquè no s'utilitzin per personalitzar anuncis

Heu de tenir la funció d'editor per gestionar les opcions de configuració d'una propietat de Google Analytics.

En una propietat de Google Analytics 4

1. A Administració, a Recollida i modificació de dades, feu clic a Recollida de dades.
  2. A Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis, desplegueu el tauler.
  3. Feu clic a Configuració.
  4. Desactiveu l'interruptor de cada regió geogràfica que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Aplica.

En una propietat de Universal Analytics

1. Inicieu la sessió a Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Informació de seguiment > Recollida de dades.
  4. A Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis, desplegueu el tauler.
  5. Feu clic a Configuració.
  6. Desactiveu l'interruptor de cada regió geogràfica que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Aplica.

Permetre que les dades de propietat s'utilitzin per personalitzar anuncis

Seguiu les instruccions anteriors, però activeu l'interruptor.

1. A Administració, a Enllaços de productes, feu clic a Enllaços de Google Ads.
  2. Seleccioneu el compte de Google Ads enllaçat que voleu editar.
  3. A Activa la publicitat personalitzada, activeu o desactiveu l'interruptor.
  4. Feu clic a Desa.

Altres controls de personalització d'anuncis

Si voleu desactivar la personalització d'anuncis només per a un esdeveniment o una propietat d'usuari, i no pas per a tots els esdeveniments d'una propietat, hi ha altres controls que us poden interessar: