Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis

A Configuració de la propietat, activeu o desactiveu l'opció de configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis per als usuaris provinents de qualsevol o tots els estats dels EUA o els països admesos. Aquesta opció de configuració s'aplica a les dades que es recullin després d'activar-la, no de manera retroactiva a les dades ja recollides. La desactivació de la personalització d'anuncis no afecta la capacitat d'utilitzar dades d'analítiques de la propietat en qüestió per al mesurament i per a la personalització de contingut (per exemple, Proves A/B a Optimize o A/B Testing a Firebase).

Si desactiveu la personalització d'anuncis en regions determinades, tots els esdeveniments que es recullin d'aquestes ubicacions es marcaran com a no aptes per a la personalització d'anuncis (ANP). Això vol dir que les conversions d'aquestes regions es marcaran perquè no s'utilitzin per a la personalització d'anuncis, ni tan sols després que s'exportin als vostres comptes publicitaris enllaçats. A més, els usuaris finals que provinguin d'una ubicació desactivada no s'afegiran a cap llista que es pugui exportar als comptes publicitaris enllaçats, tot i que les llistes que ja s'hagin exportat no es veuran afectades.

Tots els esdeveniments recollits per a la propietat, i qualsevol públic basat en aquestes dades, encara es poden utilitzar a Analytics per als informes, per a les anàlisis i per a la creació de públics, i també es poden exportar a productes no publicitaris, com ara Optimize.

Aquesta opció de configuració es mantindrà efectiva encara que hàgiu configurat el següent:

• integracions d'Analytics que faciliten la importació o l'exportació de públics i conversions a productes publicitaris i altres productes
  • la inclusió o l'exclusió d'esdeveniments i de propietats d'usuari pel que fa a la personalització d'anuncis
  • la identificació de qualsevol esdeveniment concret com a ANP durant la recollida, ja sigui de manera manual o a banda dels efectes d'aquest control

Excloure dades de propietat perquè no s'utilitzin per personalitzar anuncis

Heu de tenir permís d'edició per gestionar les opcions de configuració d'una propietat de Google Analytics.

En una propietat de Google Analytics 4

1. Inicieu la sessió a Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Configuració de les dades > Recollida de dades.
  4. A Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis, desplegueu el tauler.
  5. Feu clic a Configuració.
  6. Desactiveu l'interruptor de cada regió geogràfica que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Aplica.

En una propietat de Universal Analytics

1. Inicieu la sessió a Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Propietat, feu clic a Informació de seguiment > Recollida de dades.
  4. A Configuració avançada per permetre la personalització d'anuncis, desplegueu el tauler.
  5. Feu clic a Configuració.
  6. Desactiveu l'interruptor de cada regió geogràfica que vulgueu excloure i, tot seguit, feu clic a Aplica.

Permetre que dades de propietat s'utilitzin per personalitzar anuncis

Seguiu les instruccions anteriors, però, en aquest cas, activant l'interruptor.

Altres controls de personalització d'anuncis

Si voleu desactivar la personalització d'anuncis només per a un esdeveniment o una propietat d'usuari, i no pas per a tots els esdeveniments d'una propietat, hi ha altres controls que us poden interessar: