Hurtigtaster

Bruk disse snarveiene når du jobber med Analytics-rapporter. Snarveier for datoperioder fungerer bare med rapporter som har en datovelger for hele rapporten.

Snarvei Handling Områdetype
? Åpne listen over snarveier Google Analytics 4, Universal Analytics
a Åpne kontovelgeren Google Analytics 4, Universal Analytics
m Åpne / lukk navigasjonsfeltet til venstre Google Analytics 4, Universal Analytics
s eller / Åpne søk i Google Analytics Google Analytics 4, Universal Analytics
d t Datoperiode: i dag Google Analytics 4
d y Datoperiode: i går Google Analytics 4
d w Datoperiode: forrige uke Google Analytics 4
d 7 Datoperiode: de siste sju dagene Google Analytics 4
d 3 0 Datoperiode: de siste 30 dagene Google Analytics 4
d c Ta i bruk sammenligningen fra forrige periode på datoperioden Google Analytics 4
d x Ta i bruk sammenligningen fra år siden på datoperioden Google Analytics 4