Sneltoetsen

Gebruik deze sneltoetsen wanneer u met Analytics-rapporten werkt. Sneltoetsen voor perioden werken alleen met rapporten die één datumkiezer hebben voor het hele rapport.

Sneltoets Actie Type property
? De lijst met sneltoetsen openen Google Analytics 4, Universal Analytics
a De accountkiezer openen Google Analytics 4, Universal Analytics
m Het navigatievenster aan de linkerkant openen of sluiten Google Analytics 4, Universal Analytics
s of / Zoeken in Google Analytics openen Google Analytics 4, Universal Analytics
d t Periode = vandaag Google Analytics 4
d y Periode = gisteren Google Analytics 4
d w Periode = vorige week Google Analytics 4
d 7 Periode = afgelopen zeven dagen Google Analytics 4
d 3 0 Periode = afgelopen dertig dagen Google Analytics 4
d c De huidige periode vergelijken met de vorige periode Google Analytics 4
d x De huidige periode vergelijken met dezelfde periode vorig jaar Google Analytics 4