Reports

Tecles de drecera

Feu servir aquestes tecles de drecera quan treballeu amb informes d'Analytics. Les dreceres d'interval de dates només funcionen amb informes que tenen un selector de dates per a l'informe complet.

Drecera Acció Tipus de propietat
? Obre la llista de tecles de drecera. Google Analytics 4, Universal Analytics
a Obre el selector de comptes. Google Analytics 4, Universal Analytics
m Obre o tanca el tauler de navegació de l'esquerra. Google Analytics 4, Universal Analytics
s o / Obre la Cerca a Google Analytics. Google Analytics 4, Universal Analytics
d t Interval de dates = avui. Google Analytics 4
d y Interval de dates = ahir. Google Analytics 4
d w Interval de dates = la setmana passada. Google Analytics 4
d 7 Interval de dates = 7 darrers dies. Google Analytics 4
d 3 0 Interval de dates = 30 darrers dies. Google Analytics 4
d c Aplica la comparació entre el darrer període i l'interval de dates. Google Analytics 4
d x Aplica la comparació entre fa un any i l'interval de dates. Google Analytics 4