[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Utforskningar: Utforska din data med tabeller och diagram

Med tekniken för utforskning med fritt format i Utforskningar har du en arbetsyta där du kan utforska din data med anpassningsbara tabeller och en serie visualiseringar, som linje-, ring- och spridningsdiagram och geografiska diagram, så att du noggrant kan gå igenom din data och hitta insikterna du söker.

När du visar din data i ett linjediagram kan du enkelt identifiera avvikande värden med en anpassningsbar modell för avvikelseidentifiering.