[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Verkenningen: uw gegevens verkennen met tabellen en grafieken

De techniek voor vrije verkenning in Verkenningen biedt u een canvas om uw gegevens te verkennen met aanpasbare tabellen en een reeks visualisaties zoals lijn-, ring-, geo- en spreidingsdiagrammen. Zo kunt u de gegevens in detail bekijken en vindt u makkelijker de inzichten waar u naar op zoek bent.

Wanneer u gegevens in een lijndiagram weergeeft, kunt u met een aanpasbaar model voor afwijkingsdetectie eenvoudig uitschieters identificeren.