[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Kartoitukset: Datan tutkiminen taulukoiden ja kaavioiden avulla

Käyttämällä Kartoitusten vapaamuotoista kartoitustekniikkaa voit tutkia dataa räätälöitävien taulukoiden ja eri visualisointien avulla. Voit käydä dataa läpi ja etsiä haluamasi vinkit esimerkiksi viiva- ja donitsikaavioiden, maantieteellisten kaavioiden ja pistekaavioiden avulla.

Kun tutkit dataa viivakaaviossa, voit tunnistaa poikkeamat helposti poikkeamien havaitsemismallin avulla.