[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Udforskninger: Se dine data i tabeller og grafer

Med teknikken Udforskning i frit format i Udforskninger har du et område, hvor du kan se dine data i tabeller, som kan tilpasses, og et udvalg af visualiseringer, som f.eks. linje-, donut-, geo- og punktdiagrammer, så du kan gennemgå dine data og finde den indsigt, du søger.

Når du viser dine data i et linjediagram, kan du nemt identificere afvigende data med en model til registrering af afvigelser, da kan tilpasses.