[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Exploracions: explorar les dades amb taules i gràfics

Amb la tècnica d'exploració de format lliure d'Exploracions disposeu d'un llenç per explorar les vostres dades amb taules personalitzables i tota una sèrie de visualitzacions, com ara gràfics d'anell, de línies i geogràfics i diagrames de dispersió, que us permeten revisar les dades una vegada i una altra i trobar les estadístiques que us interessen.

En visualitzar les dades en un gràfic de línies, podeu identificar fàcilment valors atípics amb un model personalitzable de detecció d'anomalies.