[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Utforskningar: Se information om enskilda användaraktiviteter

Med hjälp av tekniken för användarutforskning i Utforskningar kan du välja en specifik grupp användare och se detaljer om varje enskild användaraktivitet för att få insikt i eller felsöka ett specifikt användarflöde.

Börja med att välja ett användarsegment som du vill utforska och klicka sedan på varje användare för att se personens individuella aktivitet. Om du hittar intressanta händelsemönster kan du skapa ett segment för att se hur många användare som uppvisar samma beteende.