[GA4] Mini guides: Explorations

[GA4] Verkenningen: activiteitsdetails van afzonderlijke gebruikers bekijken

Met de techniek voor gebruikersverkenning in Verkenningen kunt u een specifieke groep gebruikers selecteren en de activiteitsdetails van afzonderlijke gebruikers bekijken om inzicht te krijgen in of problemen op te lossen met een bepaalde gebruikersstroom.

Selecteer eerst een segment gebruikers dat u wilt verkennen en klik vervolgens op elke gebruiker om de bijbehorende individuele activiteit te bekijken. Als u interessante gebeurtenispatronen aantreft, kunt u een segment maken om na te gaan hoeveel andere gebruikers hetzelfde gedrag vertonen.